Link :: 01.07.2005 :: 09:58 Cały czas nudy !! @leX wraca nie wiadomo kiedy, a na boisku jest do dupy. Pozdrowionka dla wszystkich a szczególnie dla @lex No to tyle, jak stanie się cos ciekawego to napisze     Komentuj(2)
Link :: 18.07.2005 :: 10:34 No to wróciłam od cioci (ja @lex) i sie cieszę że jedziemy z m@DziOrem na kolonie bo bym sie chyba zanudzila na śmierć u cioci;]szybko zlecialo te kilkanaście dni od zakończenia roku niestety... I jak se pomyśle że trza będzie iść "już" 1 września do szkoły i zacząć się uczyć to mi sie zbiera ... Cieszę sie że macie super wakacje i sie dobrze bawicie Nie wiem co mam tu napisać... Jak byłam u cioci to poszlam raz na basen i byłam wtedy prawdziwą debilką (nie mowie ze teraz jestem nieprawdziwą )A wiecie dlaczego?? Nie dość że kupilam przyspieszacz opalania to jeszcze na dodatek leżalam plackiem na słońcu ze 3 godzinki. Moge śmiało powiedzieć że spieklam raka:] Byłam czerwona od stóp do głów... Nauczka. Teraz nikt mi nie powe że nie zwariowałam;-)Pozdroofka dla wszystkich moich i m@DziOra przyjaciół i dla komentowiczów=)) Komentuj(2)
Link :: 29.07.2005 :: 20:34 wlasnie niedawno wróciłyśmy z Magdą z Białki Tatrzanskiej z koloni i mowie wam bylo tak zajebiście że hej Duuużo jest do opowiadania. Poza tym że chlopaki lali nas wszoraj w nocy szamponem, mialam ataki śmiechu (bardzo niespodziewane )nauczylom sie godać po śląsku to robilysmy z magda i z zajebista qmpelą Ginką takie rzeczy ze nie da sie tego opowiedziec:}Mam ciuchy mokre bo mnie wrzucili do wody (nie tylko mnie:]). NABIJALYSMY SIE Z LUDZI ktorzy na glowie mieli niesamowite afro w zakopanem wczoraj i tyle! Nie bede sie tu rozpisywac na 20000 zdan napisze tylko PASZTET RULEZZZZZ!!!! (niektorzy wiedza o co i kogo chodzi ) Komentuj(0)
|
[Księga gości]
2025 marzec luty styczeń 2024 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień
link1
link2
link3
talk.pl
|