Link :: 01.05.2005 :: 12:38 Siemano! I w końcu wczoraj poszłyśmy z m@DziOrem na rowerek i było zafajniście:wink:.m@DziOr wygrała Big Milka Potem zjadłam obiadzio (Magda chyba też, ale na stówę to nie jestem pewna:)) i wyszłyśmy na boisko pograć w nogę. I chciałyśmy zagrać z qmplami mecza, ale wyobraźcie to sobie, oni nie chcieli! Jak tak można, no wprawdzie to my nie jesteśmy profesjonalistkami, no ale.....
Potem zjadłyśmy Big Milka (zamieniłyśmy patyczki na lody)i poszłyśmy do domciu. Fajny dzień, co nie? Napiszcie jak Wy spędzacie majówkę, bo jestem ciekawa:D:):D:):lol:
@leX=] Komentuj(2)
Link :: 03.05.2005 :: 10:10 hejka! ale piękna majówka! cieplutko tak że żal siedzieć w domu No wczoraj byłyśmy z m@DziOrem jak zwykle na boisku i stałyśmy obie na bramie..hmm...poza tym to ja byłam u fryzjera i czekałam 2,5 godziny na swoją kolej, a potem siedziałam na fotelu 1,5 godziny! No ale zrobiłam sobie pasemka i chyba wyglądam nienajgorzej
Zaraz chyba wyjdę z domu, bo nudzi mi się i jest za ciepło na lenienie się! Do następnego napisonka Pozdro dla wszystkich blogowiczów Komentuj(1)
Link :: 06.05.2005 :: 17:12 Już dawno nie pisałam (m@DziOr). Po majówce w szkole luzik, mamy zajecia na metaloplastyce i snycerstwie (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ), chciałabym żeby tak było do końca roku Pozdro dla wszystkich , a szczegolnie dla @leX  Komentuj(0)
Link :: 09.05.2005 :: 17:38 siemano! m@DziOrkowi się nie chce no to ja napiszę! no więc właśnie skończyłam pisać taki słowniczek na niemca żebym mogła mieć 6 na koniec!! poza tym to robiłam jeszcze na religię (o Boże!) i teraz dopiero jestem "wolna"... uff!! a i wczoraj miałam urodzinki! no dostało się duuużo kasiorki...yeah pozdro dla wszystkich a szczególnie dla m@DziOra i Lenki która też mnie pozdrowiła     
Komentuj(2)
|
[Księga gości]
2025 marzec luty styczeń 2024 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2023 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2022 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2021 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2020 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2019 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2018 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2017 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2016 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2015 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2014 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2013 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2012 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2011 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2010 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2009 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2008 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2007 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2006 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień marzec luty styczeń 2005 grudzień listopad październik wrzesień sierpień lipiec czerwiec maj kwiecień
link1
link2
link3
talk.pl
|