Link :: 08.06.2005 :: 10:32 Juz dawno nie pisałam (m@DziOr). Teraz siedzę na informatyce i mi sie nudzi więc pisze. Ostatnio czały czs spedzamy (ja i @ieX) na boisku węc zaniedbałyśmy bloga, ja postaram się pisać teraz codziennie pozdro dla kumpli z boiska (Jakuba, Kurzego, Szklarza) Komentuj(3)
Link :: 15.06.2005 :: 11:26 ...:::@lex:::...: Ja też długo już nie pisałam ale czasu ni ma i chęci... Mam nadzieję że może teraz wezmę się do pracy Siedzę teraz na infie i sie nudze. W szkole tylko 13 osób z naszej klasy i tak by mogło zawsze być No i tak se myśle po co teraz wogule chodzić do szkoly, nie ma nawewt fajnych lekcji (z reszta przecież nigdy nie ma fajnych lekcji) same debilne... No i co ja mam tu napisać? No może pozdroofka... No wiec pozdrawiam:
- m@DziOra
- Lenę
- Asiencję
- Dori Musli (Ozzy)
- Paulę
- Karolinę
- Sylwie
- Maję
- Gosiunnię
- Leszczynke
- Szklarza
- Jakuba
- Kurzego
- Monike
- Ele
- Iwone
- Klaudie
- Karoline
- tych co stoją u nas w szkole na dachu - golasy jedne
- Gładkiego
- Pitera
- Endrjuka
- Wyspe
- Kuca
- Granie
- Endżi
- spadochroniarza i kozojadke
Komentuj(59)
Link :: 29.06.2005 :: 13:08 Sporo czasu upłyneło od ostatniej notki wiec pisze....poczatek moich wakacji mozna określić jednym słowem....NUDA...@leX wyjechała do cioci i nie mam z kim grac..... oczywiscie zostaja jeszcze Kurzy i Jakub no, ale to są koledzy i nie zastąpią najlepszej przyjaciółki...pozdrowienia dla :
-@lex
-jakuba
-Szklarza
-Landryny
-Leny
-Asiuni
-Dawida
-Malwiny
-Oli
-Natalix2
-Gosiuni
-Leszczusia
-Klaudysi
-Mikiego
-Adama
-Czapy
i reszty osób o których nie napisałam Komentuj(3)
|